Sommeren står for (u)hell…

En begivenhetsrik sommer er straks forbi. Været har alt i alt vært bra – litt regn har jeg blitt vant til så det er det liten vits å klage på. En norsk sommer er akkurat slik norsk sommer er og skal være.

For kun få dager siden startet skolen og barnehagen igjen. En tredje klassing, en første klassing og et barnehagebarn på storavdeling. Skal si det er tre stolte barn vi har. Med to måneders ferie har de sett frem til å starte på hverdagen igjen. Skole- og barnehagestart har gått som fot i hose.
For oss foreldre er det både rart og litt vondt, men også veldig godt også å være tilbake i hverdagen igjen.

Fotballsesongen startet opp paralelt med skolestarten og Storebror koser seg på fotballbanen. Med trening en gang i uken og kamp en gang i uken er han fornøyd med dette som fritidsyssel ved siden av skolen.

Lille Prinsessen henger som vanlig alltid med – også på fotballtrening – og ser ut til å fange opp storebrors interesse for fotball. Selvom hun bruker mye tid på å løpe rundt med sin minste Storebror, så hender det at ballen får noen velrettede spark fra hennes høyre fot også.

Lille Storebror har lært seg å sykle for litt over en uke siden, uten støttehjul altså. Men han har funnet en kreativ måte å sprette av sykkelen på som fører til noen små knall og fall – og uhellet var virkelig ute denne dagene dette bildet er tatt. Med litt tårer og et påfølgende tøft sommersår på albuen var det kjapt opp på sykkelen igjen, kort tid etterpå.

Alt i alt tror jeg at jeg med hånden på hjertet kan konstantere at både store og små i VU-familien er svært fornøyd med sommeren tyve-elleve!

Hvordan har deres sommer vært? 
Er det godt å ha hverdager igjen?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s