Noe fint – og noe røfft!

Tenkte dette skulle være et rent bildeinnlegg på bloggen; Temaet er noe tøft og noe fint, en herlig forening, hvor et er kun er tøft, et er fint og søtt, et er gjort tøft, og det siste er en blanding av både noe tøft og fint…

Dette bildet taler for seg selv, samtidig som det taler for bildet under – for vår søte lille har nemlig skit under tåneglene. Det tar seg ikke bra ut på en liten dame, men det hører sommeren til så da får deg gå sin gang. Hun er i allefall sikret at vi ikke tar en bit av føttene hennes.

Jeg gitt hardt ut og startet tøft med «SHIT» bildet og da passer det bra å kryssklippe kjapt over til noe rundere og mykere, nemlig de små søte gode tottelottene til minstejenta. Hadde det ikke vært for at jeg viste det var hennes føtter ville jeg trodd det var marsipan. 
Dette er en gammel benk rett og slett, eller nei – det er en ny benk, som ved hjelp av filter på kameraet, et lite Samsung WB210, som gjør at denne benken ser eldre ut enn den er. Fiffig og enkelt fotomanipulert på kameraet der er altså!

Og det siste bildet er noe som rett og slett ikke kan jukses med – et gammelt pæretre.
Som ser grått og falleferdig ut, men det er rett og slett ikke er det. På vårparten, blomsterer det kjempefint med hvite pære-blomster, men i år var det desverre litt mindre blomster enn det pleier være. Pæretreet er høyere enn huset vårt – og har masse sjel, til tross for lite pærer. Det er morsomt at et gammelt tre fremdeles har nyskudd som prøver seg frem gjennom den gamle furete barken. Det blir litt som det eneste gresstrået som på død og liv skal slå seg gjennom asfalten enkelte. At de skal ha for forsøket er det ingen tvil om! Pæretreet rett og slett det mest majestetiske vi har på tomta, og ære være det og gid det lenge leve må!

Pæretreet bærer med seg håp…
Benken vitner om levd liv…
Barneføtter om å ha hele verden foran seg…
Shit! Livet er nå – hold deg fast å bli med på ferden videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s