Minnefangst

Av og til ser jeg eller opplever jeg ting som setter preg på meg, som fanger meg – som gjør at jeg husker de. Det vil jeg presentere med (u)jevne mellomrom på bloggen.

Jeg har i det siste gått mer og mer over til å kjøpe vinyl, svært ofte svært brukt og svært billig, kr 5 – 25 somregel, på Råkk´n´Rålls i Oslo. En av de platene jeg kjøpte var det er innerpose på; for de som ikke husker hva dette er så var dette der krediteringen og tekstene står. I dette tilfellet var det ikke noe krediteringer eller låttekster, men en selvpromotering av egne plater fra plateselskapet Elektra Records, på den ene siden var det bilde av en rekke andre plater og artister som har gitt ut plater på Elektra, og den andre var det et stort bilde, med kun artistene ramset opp nedover på venstre side. Alt utenom dette som fanget min oppmerksomhet.

Det var kombinasjonen av tekst, bildet og tegning som gjorde at jeg falt pladask for nettopp denne innerposen på LP platen…

Elektra Records

Det er mulig jeg har noen løse skruer – de får jeg tighte til senere – for nå vil jeg la meg fasinere av dette bildet så lenge som mulig!

Er det bare jeg eller er det noe fasinerende med dette bildet?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s